behandeling

 

Informatie over de behandelingen.

Onze praktijk is een praktijk voor algehele tandheelkunde voor het hele gezin. U kunt voor practisch alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht.

Vullingen/cosmetische tandheelkunde/facings, kindertandheelkunde, tandsteen verwijderen/tandvleesbehandelingen, wortelkanaalbehandelingen, kroon en brugwerk  (ook digitaal afdrukken en klaar in een zitting) frames/kunstgebitten, angstige patiënten,  minder valide patiënten,implantologie en bleken.

Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar geregistreerde gespecialiseerde collegae in bijvoorbeeld orthodontie (beugels), kaakchirurgie etc.

Graag zien wij u regelmatig voor een gebitscontrole. Tijdens dit bezoek nemen wij uw mondgezondheid/gebitsverzorging en algemene gezondheid met u door. Indien er een (potentieel) probleem in uw gebit wordt geconstateerd, bespreekt uw tandarts met u of behandeling nodig is, wat de mogelijke behandelingen zijn, de eventuele risico’s, het resultaat en de duur van de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling kunt u, indien gewenst schriftelijk, een begroting vragen. Op deze manier bent u goed geïnformeerd over de behandelingen en de kosten.