de praktijk

Een derde generatie familiepraktijk.

Tandartsenpraktijk van der Wal is gevestigd aan de Schotersingel te Haarlem. De praktijk beschikt over 5 modern ingerichte behandelkamers. In de praktijk is een aantal jonge en enthousiaste mensen werkzaam te weten, 5 tandartsen , 5 mondhygiënisten en 10 assistenten.

Onze praktijk is een derde generatie familiepraktijk waar, van grootvader (1933-1983) op vader (1969-1996) op kleinzoon , tandheelkundige zorg aan de Schotersingel wordt verleend. Sinds 1996 zijn wij gehuisvest op Schotersingel nr. 127 , waar met de modernste faciliteiten de meer dan 75 jaar oude traditie van service en betrouwbaarheid wordt voortgezet.

 

Tandartsen, Mondhygiënisten & Assistenten

Tandartsen: Mondhygiënisten: Assistenten:
J.H.A. van der Wal V.F.M.D. Brouwer M.J. Röttgering
H.S. Uijttewaal U.B. Sabelis P.H.A. Stam
J.F.A. ten Have B. Kors F.B.Meerwaldt
F.B. Sabelis A.M.T. Roeper M. Kisoor
L.A.M. Langemeijer L.A. van Grieken B. Budding
A.D. Slingerland
M. van der Beek
G.M.S. van Zweeden

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? U bent van harte welkom! U heeft eerst een intake/kennismakingsgesprek met uw tandarts, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Ook wordt er een eerste gebitscontrole uitgevoerd zodat er samen met u , indien nodig, een behandelplan kan worden opgesteld.

Afspraken

Afspraken kunnen ,vooralsnog, uitsluitend telefonisch worden gemaakt.
Bij verhindering verzoeken wij u vriendelijk, om minstens 24 uur van te voren bericht te geven, daar de voor u gereserveerde tijd anders in rekening kan worden gebracht.

Per 01-06-2015 is heeft tandarts Sabelis zijn praktijk verplaatst naar onze lokatie. Hij behandelt in principe zijn eigen patiëntengroep. Op deze manier kunnen wij onze service en beschikbaarheid (ook in vakantieperiodes) optimaliseren.