Tandartsenpraktijk Van der Wal, een begrip in Haarlem.

Een familiegeschiedenis

Van grootvader op vader naar kleinzoon en nu de vierde generatie. Sinds 1933 staan de behandelaren van tandartsenpraktijk Van der Wal voor u klaar. Grootvader Van der Wal begon praktijk op Schotersingel 137 van 1933 tot 1983, vader Simon had praktijk op Schotersingel 141 van 1969 tot 1996.

Door zoon Johan van der Wal en zijn partner Henriëtte Uijttewaal is de praktijk in de huidige vorm in 1996 voortgezet op Schotersingel 127. Sinds januari 2024 is de praktijk overgenomen door Léonie Langemeijer en Jetske ten Have: de eerste generatie niet-Van der Wal.

Vierde generatie tandartsen

Daar Jetske sinds 2008 (eerst als mondhygiënist en nu 15 jaar als tandarts) en Léonie sinds 2016 werkzaam zijn als tandarts binnen de praktijk, voelt de praktijk voor hen dan ook als “eigen” en “vertrouwd”. Oud-eigenaren Johan van der Wal en Henriëtte Uijttewaal blijven werkzaam in de praktijk.

De praktijk

De praktijk beschikt over 7 modern ingerichte behandelkamers. Het team bestaat uit jonge en enthousiaste collega’s te weten, 6 tandartsen, 6 mondhygiënisten, 1 preventie-assistent en 10 tandartsassistenten.

Waarom kiezen voor Tandartsenpraktijk Van der Wal?

Bij Tandartsenpraktijk Van der Wal bieden wij u de beste mondzorg met de modernste middelen. Onze patiënten staan al meer dan 90 jaar centraal in onze dienstverlening.

Ons team biedt de best mogelijke mondzorg op basis van persoonlijke situatie en wensen. Voor jong en oud en gericht op de lange termijn.

Ervaar de passie voor Mondzorg

Kom langs en ervaar zelf waarom onze praktijk al generaties lang het vertrouwde adres is voor mondzorg in de regio. U bent van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Van der Wal, waar familie en zorg samenkomen.

Sinds 1996…

…zijn wij gehuisvest op Schotersingel nr. 127, waar met de modernste faciliteiten de meer dan 90 jaar oude traditie van service en betrouwbaarheid wordt voortgezet.